Blogs
Wij delen graag onze kennis, tips & tricks omtrent ontwikkelingen in de voedingsindustrie.
Wat is roti nou echt? Over roti vellen en roti platen…

Als je in Nederland “roti” zegt, denkt bijna iedereen aan een heerlijk bord met kip, kousenband, ei en aardappel. Maar wist je dat roti eigenlijk alleen het brood is?…
Hoe Warung en Zainab de Surinaamse keuken groot maken

Tien jaar geleden stond Warung Food Services voor een uitdaging. Hun leverancier kon de toenemende vraag naar roti niet meer bijbenen. Warung was op zoek naar een partner die…
Recept: Surinaamse roti met kip kerrie

Ingrediënten (2 personen) Zainab Surinaamse roti Zainab Surinaamse kerrie pasta 250 gram kipdijfilet 125 gram aardappelen 125 gram kousenband of sperziebonen 200 ml water Stap 1 Voeg aan de…
De veelzijdige toepassingen van de Surinaamse bara

In de kleurrijke en culinaire wereld van Suriname neemt de bara een bijzondere plek in. Deze hartige snack, afkomistig uit de Hindoestaanse keuken, heeft zich verspreid over de diverse…
De wereld van inflight catering

Wanneer we aan reizen denken, denken we vaak aan de bestemming en niet zo zeer aan de reis ernaartoe. Maar een essentieel aspect van reizen met het vliegtuig, is…
Hoe werelds en lokaal elkaar versterken

Voor dit artikel spraken we met Wouter Driessen, werkzaam als inkoper bij Boerschappen en vanaf het begin betrokken bij de samenwerking tussen Boerschappen en Zainab Foods. Boerschappen verzorgt elke…