Maatwerk

Door succesvolle samenwerkingen met verschillende bedrijven staat Zainab Foods bekend om de ontwikkeling van innovatieve en hoogwaardige producten. We kunnen samen met jou een product ontwikkelen, geheel naar wens en smaak. Samen zorgen we voor een product waarmee je je kan onderscheiden.

Innovatie

Productontwikkeling is binnen ons bedrijf een belangrijk en continu proces. Wij hechten er aan te luisteren naar de wensen van onze klanten en denken graag met hen mee. De wereld verandert snel, ook op het gebied van voedsel. Innovatief denken, creëren en ontwikkelen – in overleg met onze klanten – staat centraal binnen Zainab Foods.

Trends en ontwikkeling

De ontwikkelingen binnen de foodindustrie gaan snel. Neem een voorbeeld aan veganistische producten, waarnaar de vraag enorm is gestegen. Zainab Foods heeft een ruim assortiment aan producten die veganistisch zijn en daarom passen in de huidige markttrend. We ontwikkelen diverse vegan vullingen, die aansluiten bij de huidige ontwikkelingen op het gebied van plantaardig eten.    

Zainab Foods wil graag bijdragen aan een duurzamere voedingsbranche waarin de leefomgeving centraal staat, maar wel met een focus op kwaliteit en smaak. Kortom een veganistisch product moet wel smaakvol zijn.

Wij organiseren regelmatig proefsessies waarbij wij de feedback van onze panelleden meenemen bij de ontwikkeling van nieuwe, smaakvolle recepturen.

Maatwerk mogelijkheden

Heb je vragen over de mogelijkheden voor maatwerk, of loopt je rond met een idee voor (de aanpassing van) een bepaald product? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en wij vertellen je graag meer over onze ervaringen en ons werkproces. Wij vertrouwen erop dat wij in goede samenwerking tot prachtige, nieuwe smaken en ervaringen komen!