Branches

Zainab Foods levert aan diverse branches, waaronder retailers, foodservice bedrijven, luchtvaart en luchtvaart gerelateerde bedrijven, groothandels. We kunnen met stelligheid zeggen dat we een langdurige relatie hebben opgebouwd met de diverse branches die soms al dateert uit de eind jaren negentig. Wij zijn trots op de relaties die wij hebben opgebouwd met onze klanten, door langdurig met elkaar samen te werken op basis van wederzijds vertrouwen en professionalisme. Deze intensieve samenwerkingen leveren niet alleen gedeeld succes op, maar ook innovatieve producten. Wij vertellen je graag meer over onze gedeelde successen.

Retail

Het assortiment aan exotische producten neemt elk jaar weer toe in de supermarkten. Zo zien wij ook steeds meer de vraag stijgen naar Surinaamse producten, zoals de bara en roti. Door heel het land vind je verschillende producten van Zainab Foods in de schappen van verschillende supermarkten. Onze producten staan voor authenticiteit en kwaliteit en zijn dan ook een echte eye-catcher in jouw winkel.

Groothandel

Wij doen mee aan inspiratiesessies georganiseerd door foodservice bedrijven en laten vakspecialisten kennismaken met de veelzijdige gebruiksmogelijkheden van onze producten. Wij laten zien hoe eenvoudig het is om met gebruik van onze bara bakmixen in korte tijd een heerlijke verse bara te bakken. We laten vervolgens zien hoe de bara kan worden geserveerd. Waardevolle contacten ontstaan en over en weer leren wij van elkaar. Een win-win situatie!

Luchtvaart

luchtvaart-zainab

Voor verschillende luchtvaartmaatschappijen ontwikkelden wij empanadas die ook op grote hoogten hun authentieke smaak moeten behouden. Een uitdaging, want het is bekend dat door de combinatie van droge lucht en lage druk ons smaakvermogen met ongeveer 30 procent afneemt. Toch hebben we door ons eigen, specifieke recept de smaak naar een hoger niveau weten te tillen. Inmiddels reizen onze empanadas met diverse vullingen (sweet and savoury) dagelijks de wereld: over ’Between flavours en cultures’ gesproken!

Horeca

Wij ontwikkelen graag nieuwe producten voor onze klanten waarmee zij zich kunnen onderscheiden in de markt, denk hierbij aan de borrelbara, een veganistisch product, heel geschikt voor de horeca om te serveren bij de borrel als een innovatieve nieuwe snack. Onze borrelbara is in de markt getest en massaal omarmt door het publiek.