Kwaliteit

Kwaliteit en voedselveiligheid zijn van cruciaal belang in de voedingsindustrie. Consumenten vertrouwen erop dat het voedsel dat zij kopen veilig is om te consumeren. Certificering speelt een belangrijke rol bij het waarborgen van de kwaliteit en voedselveiligheid van voedingsproducten. Bij Zainab Foods staat kwaliteit aan de basis van onze bedrijfsvoering. Voedselveiligheid en productkwaliteit zijn gewaarborgd in ons kwaliteitssysteem.

Het waarborgen van kwaliteit en voedselveiligheid is een continu proces. Onze focus gaat ook uit naar het investeren in kwaliteitscontroles en veiligheidsprocedures om ervoor te zorgen dat onze producten aan de hoogste normen voldoen. Onze processen worden jaarlijks GFSI (Global Food Safety Initiative) gecertificeerd.

Traceerbaarheid

Traceerbaarheid speelt een essentiële rol in de voedingsmiddelenindustrie. Het verwijst naar het vermogen om de oorsprong, de productie en de distributie van voedingsmiddelen te traceren. Binnen Zainab Foods hebben we de mogelijkheid om de volledige levenscyclus van een product te volgen, hierdoor kunnen wij de kwaliteit en consistentie van onze producten controleren.

Meer weten over kwaliteit binnen Zainab Foods?

Neem bij vragen over het kwaliteitsmanagement contact op met ons, wij vertellen je er graag meer over.

Onze certificaten

Wij werken hard aan ons kwaliteitssysteem en zijn trots op de resultaten. We delen graag onze certificaten met je. Download hier onze certificaten: