Blogs
Wij delen graag onze kennis, tips & tricks omtrent ontwikkelingen in de voedingsindustrie.
Recept: Biologische Surinaamse roti
Ingrediënten (2 personen) Zainab Surinaamse biologische roti Zainab Surinaamse biologische kerrie pasta 250 gram kipdijfilet 125 gram aardappelen 125 gram kousenband of sperziebonen 200 ml water Stap 1 Voeg…
De veelzijdige toepassingen van de Surinaamse bara
In de kleurrijke en culinaire wereld van Suriname neemt de bara een bijzondere plek in. Deze hartige snack, afkomistig uit de Hindoestaanse keuken, heeft zich verspreid over de diverse…
De wereld van inflight catering
Wanneer we aan reizen denken, denken we vaak aan de bestemming en niet zo zeer aan de reis ernaartoe. Maar een essentieel aspect van reizen met het vliegtuig, is…
Hoe werelds en lokaal elkaar versterken
Voor dit artikel spraken we met Wouter Driessen, werkzaam als inkoper bij Boerschappen en vanaf het begin betrokken bij de samenwerking tussen Boerschappen en Zainab Foods. Boerschappen verzorgt elke…
Nieuw: Surinaamse biologische roti platen
In een tijd waarin gezondheid en duurzaamheid centraal staan, is er een groeiende behoefte aan biologische producten. Producten die niet alleen goed zijn voor ons lichaam, maar ook voor…
Dé Indiase streetfood snacks van 2023 voor de horeca
Streetfood is hot. Dat weten we allemaal. Waar we bij streetfood vaak aan Zuidoost Aziatische landen denken als Thailand en Vietnam, mag de Indiase streetfood keuken zeker niet ontbreken.…