Ingrediënten (2 personen)
- Zainab Surinaamse biologische roti
- Zainab Surinaamse biologische kerrie pasta
- 250 gram kipdijfilet
- 125 gram aardappelen
- 125 gram kousenband of sperziebonen
- 200 ml water
Stap 1
Voeg aan de kip 75 gram Surinaamse kerrie pasta toe en laat even intrekken
Stap 2
Verhit de gemarineerde kip in een braadpan (zonder boter of olie) en roer het om in ca. 3 minuten. Voeg vervolgens 100 ml water toe en laat de kip in ca. 20 minuten op laagvuur gaarkoken.
Stap 3
Kook ondertussen in een pan 100 ml water. Voeg vervolgens de aardappelen toe en kook totdat ze beetgaar zijn. Voeg de kerrie pasta (75 gram) toe aan de aardappelen en laat ca. 3 minuten koken. Let op! De aardappelen niet afgieten.
Stap 4
Voeg als laatste de kousenband/boontjes toe aan de aardappelen en laat het geheel ca. 3 minuten koken.
Stap 5
Verwarm de roti volgens bereidingswijze.
Stap 6
Serveer alles op een bord. Je kan nu genieten van deze Surinaamse roti maaltijd.