Nieuw: Surinaamse biologische roti platen

In een tijd waarin gezondheid en duurzaamheid centraal staan, is er een groeiende behoefte aan biologische producten. Producten die niet alleen goed zijn voor ons lichaam, maar ook voor de planeet. Met trots delen wij dat wij vanaf heden biologische roti platen in ons assortiment hebben.  

De voordelen van biologische voeding

Biologische voeding wordt geteeld en geproduceerd zonder het gebruik van kunstmatige stoffen of genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s). Het gebruik van natuurlijke meststoffen en methoden draagt bij aan een gezonde bodem, terwijl het vermijden van pesticiden helpt bij het behoud van de biodiversiteit en het verminderen van de impact op het milieu.

Daarnaast biedt biologische voeding ook voordelen voor onze gezondheid. Studies hebben aangetoond dat biologische producten hogere niveaus van voedingsstoffen bevatten, zoals vitamines, mineralen en antioxidanten. Het kiezen voor biologische voeding helpt ons dus om ons lichaam te voeden met gezondere voedingsstoffen.

SKAL-certificering

Binnen Zainab Foods streven we altijd naar kwaliteit en klanttevredenheid. Vanaf begin dit jaar zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen van een biologische roti. Daarom is ervoor gekozen om de bio roti te certificeren door SKAL. Dit is een onafhankelijke organisatie die in Nederland verantwoordelijk is voor de certificering van biologische producten. Het SKAL-certificaat garandeert dat een product voldoet aan de strenge Europese biologische normen en dat het geproduceerd is met respect voor natuur, dier en mens. Daarnaast bevestigt het certificaat dat onze bio roti platen volledig traceerbaar zijn, van de bron tot de eindconsument. Bekijk hier onze certificaten.

Bio roti nu verkrijgbaar

Of jouw organisatie bewust bezig is met gezondere voeding of op zoek is naar een smaakvolle maaltijd, de biologische roti is een mooie toevoeging. Voor foodservice bedrijven zijn de bio roti platen ideaal als maaltijdcomponent voor in een Surinaamse maaltijd. Daarnaast zijn de biologische roti platen voor retailers beschikbaar in een verpakking per twee stuks.

Meer weten over biologische roti?

Wij vertellen je graag meer over onze bio roti en adviseren je graag over de mogelijkheden. Neem direct contact met ons op!