Authentieke empanadas

Empanadas zijn een culinair meesterwerk die je voornamelijk tegenkomt in Zuid-Amerika, Spanje en Portugal. Elk land heeft ook een eigen variatie erop en verschillende vullingen. Bij Zainab Foods werken wij met authentiek deeg voor de empanadas en geven wij een eigen twist aan de vullingen.

Het geheim van de perfecte korst

Een essentieel kenmerk van de empanada is de korst. Bij Zainab Foods wordt de korst met zorg bereid om een perfecte balans tussen knapperigheid en zachtheid te bereiken. Het deeg wordt volgens traditionele wijze bereid, waarna het wordt gevuld met een onze eigen vullingen.

De variëteit aan vullingen

Bij Zainab Foods kun je kiezen uit een breed scala aan opties, elk met zijn eigen unieke smaak. Voor de vleesliefhebbers zijn er beef empanadas gevuld met kruidig, pittig gehakt of een chicken empanada. Daarnaast hebben we ook vegetarische empanadas, zoals een met jackfruit.

empanada-zainab

Empanadas voor iedere gelegenheid

De empanada wordt traditioneel in een halve maanvorm gemaakt en voor verschillende klanten produceren wij empanadas van 50 en 80 gram. De empanadas vliegen al jarenlang de hele wereld over, omdat het een ideale snack is voor in de luchtvaart. Daarnaast worden onze kleinere empanadas veel gebruikt op evenementen en in de horeca.

Benieuwd naar de smaak?

Wij laten je graag onze empanadas proeven en bekijken samen hoe we deze het beste kunnen inzetten voor jouw organisatie.